За нас

Приятно ни е да се запознаем!

В нашия процес на работа се забавляваме ежедневно, помагаме си, задружни сме и се стараем всеки ден да учим нещо ново. Обичаме игрите на brainstorming, с които създаваме адаптивни решения за бизнеса.

Кои сме ние?

PPC.Bg е водеща дигитална агенция в България, която предоставя онлайн маркетингови решения, предназначени за малкия и средния бизнес. Като една от най-бързо развиващите се агенции следва да отбележим, че дължим своя растеж на добрата репутация при провеждането на ефективни маркетингови стратегии в съчетание с висококачествено обслужване на клиентите.

Нашата мисия е да помагаме на компании от различни краища на Европа да развиват своя бизнес с помощта на изпитани онлайн стратегии и практики, както и умело подбран набор от маркетингови инструменти.

Друг ключов компонент от нашата формула на успеха е проследяването на приложените маркетингови стратегии за бизнеса на клиента в детайл. С помощта на ключови думи, интеграция на Google Analytics, анализ на конкуренцията и специализирани софтуери за анализ на резултатите, гарантираме прозрачна отчетност и високи резултати за нашите клиенти всеки месец.

Отзиви

Нашият екип

Нашият екип се състои от млади отдадени специалисти, посветили своето време на дигиталния свят – уеб програмиране и онлайн маркетинг.

Уверени сме да заявим, че сме професионалисти що се отнася до разработката на разнообразни уеб решения – от корпоративни сайтове през WordPress базирани електронни магазини до по-сложни софтуерни платформи.

Нашият отдел по Дигитален маркетинг специализира в SEO оптимизацията на уеб сайтове, както и в рекламирането в Google Ads и социалните мрежи (Facebook, Instagram & LinkedIn).

Екипът ни е сплотен, благодарение на отзивчивостта и стремежа на всеки един от нас да се развива, учи нови неща и постига качествени резултати. Работим заедно, учим се един от друг, смеем се и се забавляваме всеки ден. Обичаме кафето си силно, с мляко и захар, за да ни е свежо настроението при работата с клиенти и сладък живота при изпълнението на проекти.

Person Image
Валя Д.

SEO & Google Ads Strategist

Нашият непоколебим стратег и мъдър съветник при оптимизацията на уеб сайтове и създаването на рекламни кампании в мрежата на Google.

Person Image
Симеон Д.

Web Developer Jedi

Джедай в изработката на уеб базирани решения. Ще ви преведе светкавично от първия ред код до вашия чисто нов и функционален уеб сайт.

Person Image
Росен Х.

Web Developer Hunter

Вещ специалист по FrontEnd Development и разработка на Wordpress базирани уеб решения. Ловува неуморно нови програмистки хитринки.

Person Image
Мария Д.

Web Designer & FrontEnd Developer

Врял и кипял дизайнер & FrondEnd специалист в изработката на уеб сайтове. Тя ще облече специфичните нужди на вашия бизнес с последните тенденции в дигиталния свят.

Person Image
Вяра Л.

Design Creator Breathtaking Mustang

Винаги в стихията си при изработка на творчески дизайн решения, както за уеб проекти, така и за разнообразни маркетингови стратегии.