Web услуги
Web

Web услуги

Висококачествени и надеждни development услуги за постигане на забележителни бизнес резултати

През 2021 г. бизнесът се развива неимоверно бързо благодарение на дигиталния свят. За да бъде успешен и доходоносен процесът на работа изисква активно онлайн присъствие, както и надежден, функционален responsive уеб сайт.

Изработка на уеб дизайн

Създаването на адекватно уеб присъствие и разширяването му сред потребителите в интернет мрежата е процес, който отнема много време и усилия. Уеб Дизайнът представлява съществена част от този процес и от успеха на уебсайта. За тази цел е добре да разчитате на специалисти при изработката на сайт за вашия проект. Професионалните уеб дизайнери ще ви помогнат, като създадат дизайн за т.нар. responsive уеб сайт – който изглежда естетически добре, без да се чупи, на различни резолюции (за десктоп, мобилни устройства, таблети и др.).

Към услугата

Персонализирани (Custom) Web Development услуги

Екипът на PPC.bg предлага услуга по изработка на персонализирани уеб решения, които включват разработка на уеб сайтове, софтуерни решения и др. Работим с най-новите технологии и се стремим да отговорим максимално на високите изисквания, поставени от клиента. Изготвените от нас сайтове са изцяло съобразени с утвърдените SEO практики за добра оптимизация на сайта в търсачките. Клиентът получава responsive сайт, който не само ще изглежда добре на всички резолюции на екрани, но и с висока скорост на зареждане на страниците, правилно съобразени функционалности и добра навигация на потребителите.

Към услугата

WordPress базирани Web Development услуги

WordPress платформата позволява изработката на бърз, функционален и лесен за навигиране уебсайт. Изработката на WordPress сайт позволява лесно управление благодарение на CMS системата, която прави WordPress толкова популярен и предпочитан от потребителите. Нашият екип ще вземе за основа WordPress, като ще персонализира изцяло уеб дизайна и функционалностите съобразно изискванията на клиента.

Ще създадем уникален дизайн за вашия сайт, а при нужда от по-бюджетно решение, ще подберем готова WordPress тема, която да е достатъчно функционална и добре написана, с която сайтът ви ще изглежда чудесно.

  • Лесен за управление
  • SEO-friendly – добра оптимизация за търсачки
  • Рентабилно решение в дългосрочен план

Към услугата

Изработка на онлайн магазин

Електронната търговия е един от най-бързо развиващите се сектори в дигиталния свят. На този факт се дължи и появата на онлайн магазини, които позволяват на потребителите да пазаруват удобно от офиса или дома, като спестяват време от физическото придвижване до различните локации на магазините.
Най-добрият начин за постигане на висока конкуретноспособност на пазара е да се създаде онлайн магазин, който да е насочен и съобразен максимално с целевата аудитория на бизнеса. Изработваме онлайн магазини, които стимулират потребителите да разглеждат повече артикули с лесна и подходяща навигация между отделните продукти. 

Към услугата

Защо да се доверите на PPC.bg?

Предоставената от нас услуга по Development е висококачествена, като това се дължи на дългогодишния ни опит в сферата на изработката на уеб решения. Не се колебайте да се свържете с нас – професионалистите на PPC.bg ще ви съдействат както със съвети при изработката на сайт, така и с оформяне на цялостна концепция за вашия бизнес спрямо поставените от вас дългосрочни цели.

Блог статии

Любопитни сте да откриете повече?

Виж всички
Пълно ръководство за успешна Performance Max кампания в Google Ads

Performance Max кампаниите в Google Ads са мощен инструмент, базиран на иновативно машинно обучение (от англ. “machine learning”), който увеличава ...

Прочети повече #1
Историята на Google AdWords … през последните 16 години

Google AdWords през годините Мисията на компанията Google е бърз и лесен достъп до информация. Развиването на тази стратегия направи търсачката...

Прочети повече #2
Виж всички
Свържете се с нас

Заявете услугата Web при нас!

Свържете се с нас за изготвяне на подробна оферта за услугата по Web и заповядайте в нашия офис да обсъдим от какво се нуждае вашият бизнес.
Свържи се с нас
Contacts Section Image