wordpress-development
Изработка на WordPress уеб сайтове

Изработка на WordPress сайт

Първата стъпка от успешния онлайн маркетинг за вашия бизнес е направата на представителен WordPress базиран фирмен сайт.
Свързани проекти

Знаете ли, че 25% от сайтовете в глобален мащаб се базират на WordPress CMS (content management system)? Този факт красноречиво говори за това, че WordPress е изключително популярна сред потребителите и собствениците на бизнеси и че се ползва с тяхното доверие. WordPress може да се използва за най-разнообразни цели – създаване на изчистен блог, на фирмен уебсайт, на електронен магазин или на корпоративен сайт. Създаването на сайт на WordPress е първата стъпка към вашия успех – това ще ви осигури по-голяма видимост, по-близък контакт с целевата аудитория и разпознаваемост в търсачките.

Каква е ползата от WordPress платформата?

Водещото предимство на WordPress е, че това е безплатна платформа, която може да се внедрява на сайта без да изисква месечна такса подобно на други платформи. По този начин WordPress улеснява възвръщаемостта на инвестицията, като клиентът заплаща единствено за труда по персонализиране на сайта. Т.е. нашите developer-и не започват написването на кода от нулата, а стъпват върху готова основа, която премоделират според нуждите на клиента.

WordPress базираните уеб сайтове съдействат за установяването на директен контакт между бизнеса и неговия клиент. Професионалният дизайн с атрактивни графики помага на бизнеса да предаде своите послания към потенциалната аудитория по достъпен и приятен начин. WordPress позволява максимално персонализиране на уеб сайта, като се взимат предвид изцяло нуждите на клиента.

WordPress development услуги

Нашият екип предлага набор от услуги при създаването на уебсайт с WordPress, които могат да се комбинират по различен начин:

  • Персонализирана изработка на WordPress тема;
  • Изработка на дизайн за WordPress сайт;
  • Миграция на данни на WordPress;
  • Доразработване на CMS функционалностите;
  • Работа с подходящи plugin разширения и др.

Защо да се доверите на PPC.Bg?

Нашият екип ще ви помогне да постигнете желания сайт, който не само да представя, но и да откроява компанията ви на конкурентния пазар. Дългогодишният опит, който сме натрупали, ни дава увереност да кажем, че предлагаме на клиентите обмислени и разумни уеб решения, които помагат за постигането на поставените бизнес цели.

Ще създадем уникален дизайн за вашия сайт, а при нужда от по-бюджетно решение, ще подберем готова WordPress тема, която да е достатъчно функционална и добре написана, с която сайтът ви ще изглежда чудесно.

Блог статии

Любопитни сте да откриете повече?

Виж всички
Пълно ръководство за успешна Performance Max кампания в Google Ads

Performance Max кампаниите в Google Ads са мощен инструмент, базиран на иновативно машинно обучение (от англ. “machine learning”), който увеличава ...

Прочети повече #1
Историята на Google AdWords … през последните 16 години

Google AdWords през годините Мисията на компанията Google е бърз и лесен достъп до информация. Развиването на тази стратегия направи търсачката...

Прочети повече #2
Виж всички
Свържете се с нас

Заявете услуга по изработка на WordPress сайт при нас!

Свържете се с нас за изготвяне на подробна оферта за зработка на WordPress сайт и заповядайте в нашия офис да обсъдим как ще изглежда той.
Свържи се с нас
Contacts Section Image