Изработка на сайт
Изработка на уеб сайт

Изработка на сайт

Създаване на онлайн присъствие с помощта на иновативен, функционален и конвертиращ уебсайт, разработен специално за нуждите на клиента
Свързани проекти

Дигиталният маркетинг през 2020 процъфтява благодарение на все по-широкото навлизане на бизнеса в интернет. Това се случва на първо място чрез изработката на корпоративни уебсайтове, блогове и електронни магазини, които улесняват процесите по поръчки, продажби и контакт между фирмите и техните потенциални клиенти.

Защо ви е необходим професионално изработен уеб сайт?

Уебсайтът представлява лицето на бизнеса във виртуалния свят. Тук обаче не бива да се разбира единствено дизайна на уеб сайта, но и още – неговата функционалност. Тя включва лесна навигация по сайта, продукти и услуги, поднесени по разбираем и достъпен начин, както и възможност за ясен и лесен процес на поръчка. Сайтът следва да се съобрази максимално с целевата аудитория на бизнеса, за да се превърне в успешен и работещ за бизнеса. Идеята е потребителите да се връщат с желание отново и отново на сайта, а не да го посетят веднъж и затворят завинаги. С уеб сайт, проектиран и създаден от екипа на PPC.bg, ще получите необходимата увереност и спокойствие за успешен проект, който ще ви носи дивиденти в дългосрочен план.

Какво включва услугата по website development?

Екипът на PPC.bg работи по разнообразни проекти, свързани с разработката на уеб сайтове. Те могат да бъдат:

 • Изработка на корпоративен уебсайт;
 • Създаване на електронен магазин с продукти;
 • Създаване на custom плаформа, в която се внедрява софтуер;
 • Изработка на WordPress базирани сайтове;
 • Изработка на частен блог и др.

В зависимост от заданието на клиента се стремим да изработим индивидуално решение, което да отговори максимално на нуждите на бизнеса.

Процес на работа при изработка на уеб сайт

Процесът на работа в PPC.bg при създаването на нов уеб сайт включва няколко основни етапа:

 1. Провеждане на срещи с клиента и определяне на целите на сайта, неговата функционалност и елементи в менюто – съобразно дългосрочните планове на компанията; Одит на съществуващия уеб сайт (ако има такъв).
 2. Изготвяне на схеми (wireframes), онагледяващи основната структура на сайта, както и на документация, описваща в детайли функционалностите, които биват одобрени от клиента.
 3. Изработка на уеб дизайн на отделните страници, изработка на лого и други специфични елементи (например, икони), които се явяват ключови за представянето на бизнеса. Отново се преминава през процес на одобрение от клиента.
 4. Development процес (Front-end и Back-end). Същинска разработка на уеб сайта, на неговите функционалности и предоставяни услуги.
 5. Тестване и контрол на качеството. Изчистване на възможни грешки, които може да възникнат в процеса на написване на кода.
 6. Предаване на сайта на клиента с възможност за провеждане на обучение относно работата с него, как се създават нови страници и може да се добавя информация.

При желание от страна на клиента, може да се възползва от допълнителна услуга по поддръжка на уеб сайт, допълнително SEO услуга или реклама в социалните мрежи. Маркетолозите в нашия екип ще анализират и предложат адекватна стратегия спрямо спецификата на бизнеса за подобряване на онлайн присъствието.

Връзката между създаването на уебсайта и SEO практиките

При изработката на уеб сайт се съобразяват още всички съвременни тенденции в SEO оптимизацията за класиране на водещи позиции в търсачките. Нашите професионалисти са наясно, че оптимизацията не започва при launch-ването на сайта, а още по време на самия процес на написването на кода. Ние се съобразяваме с най-добрите практики при създаването на код, за да може той да е максимално разпознаваем и четим от Google и да бъде възприет от търсачката като качествен и надежден уебсайт, който да се появи на първа страница в резултатите от търсенето.

Защо да се доверите на PPC.Bg?

Нашият екип предоставя услугата по изработка на уеб сайт съобразно последните новости и технологии при създаването на код. Ще получите responsive сайт, който не само ще изглежда добре на всички резолюции на екрани, но и с висока скорост на зареждане на страниците, правилно съобразени функционалности и добра навигация на потребителите.

Блог статии

Любопитни сте да откриете повече?

Виж всички
Пълно ръководство за успешна Performance Max кампания в Google Ads

Performance Max кампаниите в Google Ads са мощен инструмент, базиран на иновативно машинно обучение (от англ. “machine learning”), който увеличава ...

Прочети повече #1
Историята на Google AdWords … през последните 16 години

Google AdWords през годините Мисията на компанията Google е бърз и лесен достъп до информация. Развиването на тази стратегия направи търсачката...

Прочети повече #2
Виж всички
Свържете се с нас

Заявете услуга по изработка на уеб сайт при нас!

Свържете се с нас за изготвяне на подробна оферта за услугата по изработка на уеб сайт и заповядайте в нашия офис да обсъдим какви функционалности ще има той.
Свържи се с нас
Contacts Section Image