Маркетинг за социални мрежи
Social

Маркетинг за социални мрежи

Мениджмънт на профили и реклама в социални мрежи за качествен трафик, потребителска ангажираност и реализации за бизнеса.

Защо маркетингът в социалните мрежи е задължителен компонент от стратегията на бизнеса през 2023 г.?

С нашата услуга по ефективно управление на бизнес профили в социалните мрежи ще получите:

 • Качествено популяризиране на бранда и набиране на последователи

Повишаването на последователите на вашия бизнес в социалните мрежи ще ви помогне да изградите пряка комуникация с вашата целева аудитория. Нашата услуга по Маркетинг в социални мрежи ще ви помогне да увеличите последователите си с подходящите потребители. Ние ще гарантираме, че вашите последователи отговарят на профила на целевата аудитория на бранда ви по географско местоположение, демографски показатели, интереси и поведение.

 • Изграждане на ангажираност между бранд и потенциален клиент

Изграждането на висока ангажираност на бранда спрямо неговата целева аудитория повишава шансовете за реализации на поръчки на услуги/продукти. Ще ви помогнем да повишите ангажираността на потребителите в социалните мрежи – харесвания, коментари и споделяния на постове. За целта ще изготвим постинг планове на седмична или месечна база, с които да ангажираме потребителското внимание.  Колкото по-добра ангажираност постигат постовете в социалните мрежи, толкова по-силна е връзката с вашата целева аудитория.

 • Увеличаване трафика към вашия уебсайт

Увеличаването на трафика към вашия уебсайт оказва пряко влияние върху потенциалните клиенти на бизнеса и реализирането на продажби. Ще спомогнем за това чрез провеждането и реализирането на рекламни кампании в социалните мрежи, които да доведат до по-голям обем от трафик към вашия уебсайт.

Нашите услуги по маркетинг за социални мрежи

Facebook поддръжка на социални профили и реклама
С над 2 милиарда активни потребители в целия свят, Facebook ви гарантира, че ще достигнете до желаната от вас аудитория. Доверете се на нашите услуги, за да развиете бизнеса си в социалната мрежа Facebook.

Instagram поддръжка на социални профили и реклама
Казват, че изображението може да каже повече от хиляда думи. Instagram е една от най-атрактивните социални медийни платформи през 2021, която завладява потребителите с визуално съдържание. Започнете да изграждате аудиторията си в Instagram с нас днес!

Twitter поддръжка на социални профили
Увеличете разпознаваемостта на вашия бранд с помощта на социалната мрежа Twitter. С над 330 милиона потребители, Twitter може да се похвали с богата аудитория от всички възрасти – от 14-65 години. Изградете доверие към вашия бранд с помощта на нашата услуга за поддръжка на бизнес профил в Twitter!

LinkedIn поддръжка на социални профили
Професионалната мрежа LinkedIn ви позволява да достигнете до над 500 милиона потребители от корпоративния свят с висока квалификация и висше образование.

Нашият процес на работа при Маркетинг за социални мрежи

 • Работа с професионалист в областта на дигиталния маркетинг за социални мрежи

Вашият бизнес ще бъде поверен в ръцете на професионалист, който ще изработи рекламна стратегия за социални мрежи, съобразена с вашите цели. При изпълнението на услугата се поддържа активна комуникация по имейл или по телефон в удобно за целта време.

 • Изготвяне на стратегия за социални мрежи, съобразена с целите на бизнеса

Нашият екип ще изготви проучване, на базата на което да се проектира стратегия за работа със социалните мрежи. Ще бъде извършен анализ на конкуренцията и оценка на ефективността на приложените от нея стратегии. На базата на събраната информация, ще бъде изготвен план за работа.

 • Разработване на постинг план и провеждане на рекламни кампании

След одобряване на стратегията за работа, нашият екип ще подготвя на месечна база съдържание за социални медии, което да бъде уникално и съобразено с вашия бранд. Ще имате възможност да преглеждате и одобрявате планираните постове преди те да бъдат публикувани. Нашите дизайнери ще изготвят и рекламни банери за провеждане на кампании в социалните мрежи, с помощта на които да реализирате вашите цели и продажби.

 • Ежедневна поддръжка на профилите и оптимизация за растеж

Нашата услуга по Маркетинг за социални мрежи включва ежедневно управление на бизнес профилите и оптимизация за увеличаване на последователите и повишаване тяхната ангажираност. Нашият екип извършва мониторинг на коментари, съобщения и отзиви по профилите, като ще съгласува отговорите с вас.

 • Отчети и комуникация

Услугата включва и месечни отчети, в които ще може да следите ефективността на вашето представяне в социалните мрежи. Отчетът ще съдържа както статистически данни, така и анализ и препоръки за повишаване на резултатите.

Ретаргетирането във Facebook е най-лесният начин да върнете потребителите, които вече са разглеждали вашите продукти/услуги, обратно на вашия сайт, за да продължат процеса по поръчка. С помощта на опцията на Facebook Retargeting социалната мрежа ви помага да достигнете повторно до вашите потенциални клиенти.

Какво е Facebook Retargeting?

Услугата Facebook Retargeting позволява да насочвате реклами към конкретна аудитория, която преди това е посетила (и е предприела определени действия на) Вашия уебсайт. Може да се възползвате от тази услуга с помощта на Facebook Pixel код, който се поставя на сайта. Кодът свързва посетителите на сайта с рекламния акаунт във Facebook Ads Manager. Това позволява да създавате аудитории за реклами, които да бъдат насочени тъкмо към вашите скорошни посетители на сайта.

С помощта на Facebook Pixel нашият екип получава и анализира ценна информация, която ще ни помогне да разберем по-добре как работи вашият бизнес и каква е спецификата на неговата целева аудитория. По този начин ще изготвим реклами, които да бъдат максимално ангажиращи вниманието на вашите потенциални клиенти. Това ще доведе до по-голям брой реализации и по-добра възвращаемост на инвестициите.

Защо да се възползвате от услугата Facebook Retargeting?

Процесът по взимане на решение за онлайн поръчка от потребителите винаги отнема време. 96% от посетителите на вашия сайт, които го разглеждат за първи път, не са готови да направят поръчка. Необходимо е време, за да се вземе обмислено решение. Тук услугата Facebook Retargeting идва на помощ, тъй като голяма част от потребителите забравят за сайта, веднъж след като са го посетили. Рекламата при ретаргетиране на аудиторията им напомня и може да бъде вашата директна връзка с тях. С нейна помощ им отправяте подходящото послание, с което бихте ги мотивирали да направят покупка.

С услугата Facebook Retargeting от PPC.bg ще получите следните предимства:

 • Връщате обратно на сайта потенциални клиенти

С помощта на ретаргетирането във Facebook вашите реклами ще се показват на потребители, които вече са разглеждали сайта. По този начин може да ангажирате повторно тяхното внимание. Услугата позволява още да разширите обхвата на ретаргетиране с помощта на Lookalike аудитории с потребители, които имат сходно поведение и интереси спрямо вашата аудитория от потребители, които вече са се ангажирали с вашия бранд.

 • Пълна прозрачност и контрол на рекламирането

С помощта на екипа на PPC.bg ще получите възможност за пряко проследяване успеваемостта на рекламната кампания, а след като тя приключи, ще получите подробен отчет за представянето на рекламите.

 • Разположения при показване на рекламите

С услугата Facebook Retargeting вашите реклами могат да се показват на различни местоположения като потока с новини на Facebook (Newsfeed) за desktop и mobile, Instagram, Messenger и др.

Защо да изберете нашата услуга Маркетинг за социални мрежи?

Всяка стъпка при управлението на социални профили се съгласува с клиента. При работата с нашата агенция няма да има изненади за Вас. Плановете се обсъждат и одобряват от Вас, а самата комуникация протича безпроблемно по начин, който не изисква големи усилия от Ваша страна.

Заявете услуга Маркетинг за социални мрежи при нас!

Блог статии

Любопитни сте да откриете повече?

Виж всички
Пълно ръководство за успешна Performance Max кампания в Google Ads

Performance Max кампаниите в Google Ads са мощен инструмент, базиран на иновативно машинно обучение (от англ. “machine learning”), който увеличава ...

Прочети повече #1
Историята на Google AdWords … през последните 16 години

Google AdWords през годините Мисията на компанията Google е бърз и лесен достъп до информация. Развиването на тази стратегия направи търсачката...

Прочети повече #2
Виж всички
Свържете се с нас

Заявете Social услуги при нас!

Свържете се с нас, за да заявите услуги за социални мрежи и заповядайте в офиса, за да обсъдим как те ще бъдат от полза за развитието на вашия бизнес!
Свържи се с нас
Contacts Section Image