Поддръжка на LinkedIn страница
Управление на LinkedIn бизнес страници

Поддръжка на LinkedIn страница

Достигнете до вашата целева аудитория с подходяща маркетингова стратегия за управление на LinkedIn бизнес страница
Свързани проекти

Дигитална агенция PPC.bg предлага услуга по поддръжка на бизнес страници в LinkedIn социалната мрежа. С помощта на LinkedIn бизнесът постига по-голяма чуваемост, повишава имиджа на своето онлайн присъствие, изгражда доверие към марката. Не на последно място в LinkedIn бизнесът достига както до потенциални корпоративни и частни клиенти, така и до потенциални служители.

Какво представлява услугата по поддръжка на LinkedIn бизнес страница?

Най-голямата бизнес социална мрежа LinkedIn разполага с над 500 милиона потребители – професионалисти и специалисти във всички бизнес сфери и индустрии. Много често LinkedIn бива пренебрегвана единствено като професионална платформа, подходяща за набиране на служители или намиране на работа. LinkedIn е много повече от това – тя позволява директна комуникация B2B, както и осъществяване на контакти с частни потребители.

С помощта на LinkedIn може да постигнете високи резултати, които да допринесат значително за осъществяване на вашата маркетинг стратегия. Рекламите в LinkedIn също помагат за достигане до целевата аудитория на вашия бизнес, както и за постигане на качествени конверсии и продажби.

Нашият екип ще ви помогне в процеса по създаване на бизнес страница в LinkedIn, която да презентира достойно вашата компания. След това ще създадем качествено съдържание, което да ангажира вниманието на потенциалните клиенти на вашия бизнес. Ще изготвим целенасочен подход за постигане на по-бързи и ефективни резултати при управление на страницата в LinkedIn, който да доведе до постигане на желаните цели.

Какво включва услугата Поддръжка на LinkedIn страница

Услугата по поддръжка на LinkedIn страница от екипа на PPC.bg включва няколко компонента:

  • Изготвяне на персонализирана стратегия за управление на LinkedIn бизнес страница, съобразена с нуждите на вашия бизнес;
  • Създаване на LinkedIn бизнес страница или изготвяне на LinkedIn Одит при съществуваща страница;
  • Изготвяне на месечен постинг план, включващ релевантни визии и подходящи текстови послания;
  • Обсъждане и одобряване на плана от страна на клиента;
  • Настройване на график и редовно публикуване на постовете;
  • Изготвяне на подробни месечни отчети с анализ за представянето на бизнес профила.

Ползите от услугата по поддръжка на LinkedIn страница

С помощта на професионално управление на бизнес LinkedIn страница ще получите:

  • Увеличаване на информираността за вашия бизнес (Brand Awareness)

С помощта на утвърдени добри практики и ефективни методи ще установим добри контакти между вашия бизнес и целевата му аудитория в LinkedIn.

  • Увеличаване на ангажираността на потребителите в LinkedIn (Engagement)

В месечния отчет ще получите подробна информация за броя на новите последователи на страницата, както и за най-успешните харесвани постове (харесвания, коментари и цялостна интеракция на потребителите с публикуваното съдържание).

  • Подобряване на последователността на компанията (Brand Consistency)

Редовното обновяване на бизнес страницата в LinkedIn (но не ежедневно, тъй като може да постигне негативен ефект) помага на вашата компания да изгради бранд идентичност и доверие в очите на потребителите.

Защо да се доверите нa PPC.bg?

Като поверите вашата бизнес страница в LinkedIn на нашия екип, ще освободите ценно време за по-приоритетни задачи, свързани с развитието на фирмата ви. Нашите специалисти ще ви съдействат, като разработят изцяло персонализирана стратегия за управление на бизнес страницата в една от най-важните социални мрежи за корпоративния свят.

Блог статии

Любопитни сте да откриете повече?

Виж всички
Пълно ръководство за успешна Performance Max кампания в Google Ads

Performance Max кампаниите в Google Ads са мощен инструмент, базиран на иновативно машинно обучение (от англ. “machine learning”), който увеличава ...

Прочети повече #1
Историята на Google AdWords … през последните 16 години

Google AdWords през годините Мисията на компанията Google е бърз и лесен достъп до информация. Развиването на тази стратегия направи търсачката...

Прочети повече #2
Виж всички
Свържете се с нас

Заявете услуга по менажиране на LinkedIn страница при нас!

Свържете се с нас за изготвяне на оферта за поддръжка на LinkedIn страница и заповядайте в офиса, за да обсъдим как тя ще ви бъде от полза за развитието на вашия бизнес!
Свържи се с нас
Contacts Section Image