Поддръжка на Facebook страница
Поддръжка на Facebook страници

Поддръжка на Facebook страница

С помощта на Facebook получавате възможност да достигнете до вашата целева аудитория и да създадете активна връзка с вашите потенциални клиенти.
Свързани проекти

Дигитална агенция PPC.bg предлага услугата по Поддръжка на Facebook страници за своите клиенти. С помощта на услугата клиентите получават правилните последователи за своя бизнес и висока ангажираност от страна на потребителите към публикуваното съдържание на бизнес страниците във Facebook. Качественото управление на Facebook страницата през 2021 г. е от решаващо значение за цялостната дигитална маркетингова стратегия на бизнеса. С помощта на Facebook бизнес страницата получавате възможност да достигнете до вашата целева аудитория и да създадете активна връзка с вашите потенциални клиенти.

Нашият екип от дигитални специалисти ще наблюдава и анализира внимателно взаимодействието на бизнеса  с потребителите, като ще ангажира съществуващата аудитория от последователи с интерактивно съдържание. Поддържането на активен Facebook профил за Вашия бизнес помага и за увеличаването на вашата аудитория с нови потенциални последователи.

Поддръжка на Facebook страница през 2021 г.

През 2021 г. социалните мрежи са задължителна част от маркетинговата стратегия на всеки един бизнес. Онлайн присъствието е най-сигурният, бърз и лесен начин да достигнете до своите клиенти. Това включва както собствен уебсайт и добра разпознаваемост в търсачките, така и поддържане на активни профили в социалните мрежи. Facebook е социалната мрежа, която към момента държи най-големия дял от активни потребители в целия свят, поради което присъствието на вашия бизнес във Facebook следва да бъде приоритет № 1 при избора на подходящи социални мрежи.

Какво включва услугата по Поддръжка на Facebook страница?

Нашата услуга по Поддръжка на Facebook страница представлява процес от няколко компонента:

  • Запознаване и обсъждане с клиента на целите на бизнеса и предлаганите продукти/услуги;
  • Изготвяне на Facebook Одит на съществуващата страница на бизнеса ако има такава;
  • Изготвяне на Facebook стратегия за онлайн присъствие на вашия бизнес спрямо целите на бизнеса;
  • На базата на стратегията се изготвя месечен или седмичен постинг план, които преминава процес на одобрение от клиента;
  • След одобрение постовете се изработват и настройват за публикуване във Facebook бизнес профила на клиента.

На база на извършената работа нашият екип изготвя месечни отчети относно представянето на постовете, новите последователи и цялостната ангажираност, която е постигната на Facebook страницата.

Услугата може да включва още реклама във Facebook платформата, която включва различни типове реклами – за набиране на последователи; за спонсориране на постове с цел по-висока ангажираност или за провеждане на специални рекламни кампании при промотиране на определен продукт.

Защо да изберете услуга по Поддръжка на Facebook страници?

  • Достигате до вашата целева аудитория

Услугата по Поддръжка на Facebook страници ще ви помогне да достигнете до вашата целева аудитория. Ще привлечете и ангажирате вниманието на вашите потенциални клиенти, които ще се превърнат в лоялни последователи. По този начин вие ще постигнете по-добра връзка с тях, която ще изгради доверие и ще затвърди решението на потребителите за покупка на вашите продукти или услуги.

  • Разчитате на доверен мениджър за вашата Facebook страница

Ако изберете нашата услуга по Поддръжка на Facebook страници, ще започнете да работите със специалист от нашия екип, който ще наблюдава вашата страница и ще ръководи изпълнението на цялостната стратегия по поддръжка на вашия бизнес профил във Facebook. Ще имате възможността да комуникирате с него без това да ви натоварва или ангажира твърде много от времето ви.

Също така, нашият екип от експерти използва доказано добри практики, с които помага за повишаване видимостта на бранда,  неговата разпознаваемост; изграждане и поддържане на позитивен авторитет за бизнеса.

  • Освобождавате вашето време за по-важни неща

Екипът на PPC.bg цени времето на своите клиенти, като предлага безкомпромисна услуга по поддръжка на Facebook страници и по този начин клиентите получават възможност да инвестират по-добре своето време. С помощта на нашия екип няма да се налага да се притеснявате за развитието на Facebook страницата на бизнеса ви. По този начин може да инвестирате времето си върху други по-важни области от работата ви, които имат съществено значение за растежа на вашия бранд.

  • Получавате креативно съдържание, което интригува вашите последователи

Екипът на PPC.bg е съставен от специалисти маркетолози и дизайнери, които ще създадат интерактивно съдържание под формата на постове, включващи визии и подходящо съдържание към тях. Публикуваните постове целят да ангажират аудиторията на вашата страница с информация, която ще ви отличи от конкурентите на пазара и ще изтъкне предимствата на вашия продукт/услуга.

  • Увеличавате броя на продажбите

Екипът на PPC.bg има дългогодишен опит в увеличаването на ръста на продажбите за своите клиенти с помощта на Facebook социалната мрежа. С услугата по Поддръжка на Facebook страница получавате шанса да увеличите своите потенциални киенти, както и да реализирате продажби на вашия продукт или услуга.

Генерирайте повече продажби с Facebook

Вашият бизнес вероятно вече разполага със собствена Facebook страница. Въпросът е обаче дали тази страница довежда до очаквания обем на продажби. Ако се оптимизира и управлява правилно, вашата Facebook страница може да генерира потенциални клиенти и да помогне на бизнеса ви да расте.

Нашият екип от PPC.bg ще ви помогне както с управлението на страницата, така и с провеждането на Facebook кампании, които да доведат до по-високи резултати при продажбите.

Защо да се доверите на PPC.Bg?

Ако изберете нашата услуга по Поддръжка на Facebook страници, ще започнете да работите със специалист от нашия екип, който ще наблюдава вашата страница и ще ръководи изпълнението на цялостната стратегия по поддръжка на вашия бизнес профил във Facebook. Ще имате възможността да комуникирате с него без това да ви натоварва или ангажира твърде много от времето ви. Също така, нашият екип от експерти използва доказано добри практики, с които помага за повишаване видимостта на бранда,  неговата разпознаваемост; изграждане и поддържане на позитивен авторитет за бизнеса.

Блог статии

Любопитни сте да откриете повече?

Виж всички
Пълно ръководство за успешна Performance Max кампания в Google Ads

Performance Max кампаниите в Google Ads са мощен инструмент, базиран на иновативно машинно обучение (от англ. “machine learning”), който увеличава ...

Прочети повече #1
Историята на Google AdWords … през последните 16 години

Google AdWords през годините Мисията на компанията Google е бърз и лесен достъп до информация. Развиването на тази стратегия направи търсачката...

Прочети повече #2
Виж всички
Свържете се с нас

Заявете услуга по поддръжка на Facebook страница при нас!

Свържете се с нас за изготвяне на оферта за поддръжка на Facebook страница и заповядайте в офиса, за да обсъдим как тя ще ви бъде от полза за развитието на вашия бизнес!
Свържи се с нас
Contacts Section Image