Поддръжка на социални профили
Поддръжка на социални профили

Поддръжка на социални профили

Комплексна услуга по менажиране на страници в социалните мрежи Facebook, Instagram, LinkedIn и Twitter
Свързани проекти

Дигитална агенция PPC.bg предлага комплексна услуга по поддръжка на бизнес страници в социалните мрежи Facebook, Instagram, LinkedIn и Twitter. В зависимост от целите и нуждите на нашите клиенти, екипът на PPC.bg определя подходящите мрежи за изграждане на онлайн присъствие и извършва цялостна услуга по създаване и менажиране на бизнес страниците.

Поддръжка на Facebook страница

Вашият бизнес вероятно вече разполага със собствена Facebook страница. Въпросът е обаче дали тази страница довежда до очаквания обем на продажби. Ако се оптимизира и управлява правилно, вашата Facebook страница може да генерира потенциални клиенти и да помогне на бизнеса ви да расте.

Към услугата

Поддръжка на Instagram страница

Като част от семейството на Facebook, Instagram с превърна в една от най-големите социални мрежи в света. Към днешна дата тя разполага с над 800 милиона активни потребители дневно. Предвид тази богата база, Instagram предоставя много добра възможност за рекламиране на продукти и услуги с цел осъществяване на по-добра връзка между бизнеса и неговата аудитория.

Към услугата

Поддръжка на LinkedIn страница

Най-голямата бизнес социална мрежа LinkedIn разполага с над 500 милиона потребители – професионалисти и специалисти във всички бизнес сфери и индустрии. Много често LinkedIn бива пренебрегвана единствено като професионална платформа, подходяща за набиране на служители или намиране на работа. LinkedIn е много повече от това – тя позволява директна комуникация B2B, както и осъществяване на контакти с крайни потребители.

Към услугата

Поддръжка на Twitter страница

Социалната мрежа Twitter предоставя идеална възможност за увеличаване на разпознаваемостта на бранда, достигане до целевата аудитория на бизнеса, както и привличане на трафик към уеб сайт. При управлението на бизнес профил в Twitter ще бъде изготвен план на постовете на месечна база с цел увеличаване на последователите и тяхната ангажираност с бранда.

Защо да се доверите нa PPC.bg?

Ако поверите на нас управлението на социални профили на бизнеса ви, ще получите цялостна персонализирана стратегия за изграждане на онлайн присъствие. С вас ще работят отдадени професионалисти, за които дигиталният маркетинг е страст. Ще персонализираме съдържанието на постовете в мрежите с цел по-добро взаимодействие с вашата целева аудитория. Ще изграждаме постепенно мрежа от последователи на вашите страници, която стъпва върху идеята за висока ангажираност на потребителите с вашия бранд.

Блог статии

Любопитни сте да откриете повече?

Виж всички
Пълно ръководство за успешна Performance Max кампания в Google Ads

Performance Max кампаниите в Google Ads са мощен инструмент, базиран на иновативно машинно обучение (от англ. “machine learning”), който увеличава ...

Прочети повече #1
Историята на Google AdWords … през последните 16 години

Google AdWords през годините Мисията на компанията Google е бърз и лесен достъп до информация. Развиването на тази стратегия направи търсачката...

Прочети повече #2
Виж всички
Свържете се с нас

Заявете услуга по поддръжка на социални профили при нас!

Свържете се с нас за изготвяне на оферта за поддръжка на социални профили и заповядайте в офиса, за да обсъдим как тя ще ви бъде от полза за развитието на вашия бизнес!
Свържи се с нас
Contacts Section Image