Facebook Retargeting
Facebook Retargeting

Facebook Retargeting

Достигнете повторно до вашите потенциални клиенти във Facebook социалната мрежа
Свързани проекти

Ретаргетирането във Facebook е най-лесният начин да върнете потребителите, които вече са разглеждали вашите продукти/услуги, обратно на вашия сайт, за да продължат процеса по поръчка. С помощта на опцията на Facebook Retargeting социалната мрежа ви помага да достигнете повторно до вашите потенциални клиенти.

Какво е Facebook Retargeting?

Услугата Facebook Retargeting е част от Фейсбук рекламата и позволява да насочвате реклами към конкретна аудитория, която преди това е посетила (и е предприела определени действия на) Вашия уебсайт. Може да се възползвате от тази услуга с помощта на Facebook Pixel код, който се поставя на сайта. Кодът свързва посетителите на сайта с рекламния акаунт във Facebook Ads Manager. Това позволява да създавате аудитории за реклами, които да бъдат насочени тъкмо към вашите скорошни посетители на сайта за ефективен маркетинг в социалните мрежи.

С помощта на Facebook Pixel нашият екип получава и анализира ценна информация, която ще ни помогне да разберем по-добре как работи вашият бизнес и каква е спецификата на неговата целева аудитория. По този начин ще изготвим реклами, които да бъдат максимално ангажиращи вниманието на вашите потенциални клиенти. Това ще доведе до по-голям брой реализации и по-добра възвращаемост на инвестициите.

Защо да се възползвате от услугата Facebook Retargeting?

Процесът по взимане на решение за онлайн поръчка от потребителите винаги отнема време. 96% от посетителите на вашия сайт, които го разглеждат за първи път, не са готови да направят поръчка. Необходимо е време, за да се вземе обмислено решение. Тук услугата Facebook Retargeting идва на помощ, тъй като голяма част от потребителите забравят за сайта, веднъж след като са го посетили. Рекламата при ретаргетиране на аудиторията им напомня и може да бъде вашата директна връзка с тях. С нейна помощ им отправяте подходящото послание, с което бихте ги мотивирали да направят покупка.

С услугата Facebook Retargeting от PPC.bg ще получите следните предимства:

  • Връщате обратно на сайта потенциални клиенти

С помощта на ретаргетирането във Facebook вашите реклами ще се показват на потребители, които вече са разглеждали сайта. По този начин може да ангажирате повторно тяхното внимание. Услугата позволява още да разширите обхвата на ретаргетиране с помощта на Lookalike аудитории с потребители, които имат сходно поведение и интереси спрямо вашата аудитория от потребители, които вече са се ангажирали с вашия бранд.

  • Пълна прозрачност и контрол на рекламирането

С помощта на екипа на PPC.bg ще получите възможност за пряко проследяване успеваемостта на рекламната кампания, а след като тя приключи, ще получите подробен отчет за представянето на рекламите.

  • Разположения при показване на рекламите

С услугата Facebook Retargeting вашите реклами могат да се показват на различни местоположения като потока с новини на Facebook (Newsfeed) за desktop и mobile, Instagram, Messenger и др.

Защо да се доверите на PPC.Bg?

С предоставяната услуга Facebook Retargeting от екипа на PPC.bg ще получите успешно реализирани конверсии и пълно проследяване на инвестицията. Нашият екип ще измери качеството на показваните реклами и броя на реализациите спрямо инвестирания бюджет от вас бюджет за реклама. С Facebook Retargeting от PPC.bg ще достигнете до онези потребители, които вече са посетили вашия уебсайт, разгледали са вашите продукти/услуги или вече са започнали процеса по поръчка.

С Facebook Retargeting достигате до перфектната аудитория за вашия бизнес!

Блог статии

Любопитни сте да откриете повече?

Виж всички
Пълно ръководство за успешна Performance Max кампания в Google Ads

Performance Max кампаниите в Google Ads са мощен инструмент, базиран на иновативно машинно обучение (от англ. “machine learning”), който увеличава ...

Прочети повече #1
Историята на Google AdWords … през последните 16 години

Google AdWords през годините Мисията на компанията Google е бърз и лесен достъп до информация. Развиването на тази стратегия направи търсачката...

Прочети повече #2
Виж всички
Свържете се с нас

Заявете услугата Facebook Retargeting при нас!

Свържете се с нас за изготвяне на оферта за Facebook Retargeting и заповядайте в офиса, за да обсъдим как той ще ви бъде от полза за развитието на вашия бизнес!
Свържи се с нас