Одит на социални профили
Одит на социални профили

Одит на социални профили

Подобрете качествено своите умения за управление на социални профили и менажиране на рекламни кампании с професионалните съвети на нашия екип
Свързани проекти

Социалните мрежи представляват мощен инструмент на дигиталния маркетинг през 2019 г. С управление на бизнес профили в социалните мрежи Facebook, Instagram, LinkedIn и Twitter може да постигнете много високи резултати, но само ако знаете как да боравите с мрежите, за да извлечете максимум ползи.

Нашият екип предлага услугата Одит на социални профили, с която бизнесът получава възможност да свери часовника си относно добрите практики при управлението на страници в социални мрежи и рекламирането в тях. Също така, одитът е най-сигурният вариант да получите специализирана обратна връзка относно налични грешки или пропуски при рекламирането във Facebook, Instagram и LinkedIn.

С какво ще ви бъде полезен одитът на социални профили?

Одитът на социални профили може да ви помогне за изчистването на редица проблеми в процеса на менажиране на страниците и рекламните кампании. Ако се чудите защо:

  • Страниците нямат нови последователи или са изключително малко;
  • Постовете не постигат висока ангажираност на потребителите;
  • Трафикът към уеб сайта е слаб и недостатъчен за достигане на желания брой конверсии;
  • Не достигате до нова потенциална аудитория, а постовете се виждат единствено от потребители, които вече са харесали страницата ви.

Не се колебайте да се свържете с нас и да обсъдим трудностите, които срещате при менажирането на вашите социални профили.

Изготвяне на Facebook Одит

Услугата Facebook Одит е изключително подходяща за собственици на фирми, които са пускали поне няколко реклами и биха искали да продължат да се възползват от рекламните услуги на Facebook, с цел извличане на максимални ползи. Идентифицирането на слабостите на вашите рекламни кампании и тяхното елиминиране ще ви помогне за подобряване на цялостното представяне на рекламите.

Към услугата

Изработка на Instagram Одит

Професионално изготвеният одит за представянето на вашия Instagram профил ще ви даде по-ясна представа за това доколко публикуваното съдържание съответства на вашите маркетингови цели за развитие на бизнеса, както и на наличните ресурси за тяхното постигане.

Към услугата

Защо да се доверите на PPC.Bg?

С Одит, изготвен от специалистите на PPC.bg, ще можете да подобрите цялостното си онлайн просъствие в социалните мрежи. Ще подобрите разпознаваемостта на бранда, доверието в очите на потребителите за марката, както и трафика към вашия уеб сайт. Одитът ще включи както статистики и полезна информация, така и множество ценни насоки за подобряване на резултатите посредством правилното менажиране на бизнес страниците и рекламните кампании.

Блог статии

Любопитни сте да откриете повече?

Виж всички
Facebook Pixel- Стъпка по стъпка как да го използвате за вашия сайт и фейсбук реклама

Може би най-полезният от всички интригуващи инструменти, които Facebook създаде за маркетолозите, се нарича Facebook Pixel. Проследяващият пиксе...

Прочети повече #1
Историята на Google AdWords … през последните 16 години

Google AdWords през годините Мисията на компанията Google е бърз и лесен достъп до информация. Развиването на тази стратегия направи търсачката...

Прочети повече #2
Виж всички
Свържете се с нас

Заявете Одит на социални профили при нас!

Свържете се с нас за изготвяне на Одит на социални профили и заповядайте в офиса, за да обсъдим как той ще ви бъде от полза за развитието на вашия бизнес!
Свържете се с нас
Contacts Section Image