On-Page SEO
On-Page SEO пакет от услуги

On-Page SEO

Успехът на уеб сайта се основава върху добрата On-Page оптимизация, с която е изграден

Добрата On-Page оптимизация се фокусира върху основите при създаването на сайта преди неговото пускане в мрежата

On-Page оптимизацията представлява съвкупност от установено добри и препоръчителни практики при изготвянето на страниците на вашия уеб сайт. Съдържанието на сайта следва да се съобрази с тях, за да се получи то качествено и да бъде оценено както от търсачките, така и от потребителите на сайта.

Създаване на SEO оптимизирано съдържание

На базата на предварително изготвен списък от ключови думи се изготвя планът за менюто и структурата на сайта. Отделните заглавия в менюто се превръщат в страници, като текстовете за тях отново се изгражда на базата на списъка с релевантни ключови думи. Целта е да се създаде уникално, висококачествено съдържание за сайта, което да бъде богато информативно и добре подредено, за да бъде в услуга на потребителите.

Важен момент при създаването на съдържанието на уеб сайт, е да се избегне образуването на т.нар. “дублирано съдържание” (duplicate content). Текстовете не бива да съответстват дословно нито на страници на други уебсайтове, нито да повтарят или препокриват съдържанието на друга страница от същия сайт. Дублираното съдържание не се възприема добре от търсачките, тъй като това представлява тип плагиатство. Нашият екип ще се погрижи за създаването на съдържание, което ще бъде оригинално и няма да бъде възприето като дублирано.

Друг ключов момент е да се вплетат в текстовете ключовите думи, без да се получи натрупване или т. нар. keyword stuffing. Много хора смятат, че ако повторят определена ключова дума 10 пъти в текста, страницата ще се оптимизира по това търсене без проблем. Нещата обаче не стоят точно така, тъй като следва да се спазват определени съотношения между обема на текста и броя пъти на думата, която се споменава в текста. Заедно с SEO-специалистите на PPC.bg може да бъдете спокойни, че текстовете за уеб сайт ще бъдат изготвени с богато съдържание на релевантни ключови думи, без те да се натрапват на потребителите като читатели и на търсачката, която обхожда сайта.

Защо да изберете услугата On-Page SEO?

Дори и да имате най-красивия дизайн на уеб сайт, ако сайтът няма добра основа за оптимизация, той няма да ви донесе желаната възвръщаемост на инвестициите. Поради тази причина On-Page SEO практиките са важни при създаването на уеб сайт, който не само ще представи вашия бизнес, но и ще доведе до генериране на конверсии – запитвания, поръчки и др.

On-Page SEO практиките ви позволяват да превърнете вашите услуги и продукти в добре поднесена информация, която вашата целева аудитория ще хареса. Екипът на PPC.bg ще ви съдейства с дългогодишния си опит при On-Page оптимизацията и натрупаното know-how, за да се класира вашият сайт на първи позиции в страниците с резултати.

Макар резултатите от положените SEO усилия да не се виждат веднага, оптимизацията на уеб сайта съдейства за постигането на качествени резултати в дългосрочен план. Често са необходими между 6 месеца и две години, докато резултатите започнат да стават видими.

Какво включва услугата On-Page SEO?

Услугата On-Page SEO от PPC.bg покрива широк спектър от микроуслуги. За да се оптимизира правилно уеб сайт от търсачките, той следва да отговори на няколко основни критерия за оптимизация. За тази цел екипът ни предлага за своите клиенти:

 • Изготвяне на стратегия за създаване на SEO съдържание на сайта;
 • Изготвяне на тематични заглавия на отделните страници, съобразени с релевантните ключови думи;
 • Написване на необходимите meta заглавия и описания на страниците на сайта спрямо препоръчителния брой знаци;
 • Написване на Heading tag-ове при изготвянето на съдържанието;
 • Включване на необходимите релевантни ключови думи в текстовете;
 • Създаване на вътрешни линкове (към други страници на сайта) с подходящия anchor текст в съдържанието;
 • Изготвяне на alt- тагове на използваните изображения на сайта;
 • Изготвяне и внедряване на URL-структура на сайта;
 • Структуриране и форматиране на текстовете по страниците съобразно утвърдените SEO практики;
 • Изготвяне и имплементиране на Sitemap на сайта и robots.txt файл;
 • Имплементиране на Schema.org и др.

Ако клиентът разполага вече със сайт, процесът на работа започва от изготвянето на SEO Одит на съществуващия сайт. Посредством направения анализ ще установим наличните пропуски, които следва да бъдат изчистени от сайта, за да отговори на изискванията на търсачките.

Защо да се доверите на PPC.bg?

Екипът на PPC.bg вярва, че всеки създаден уеб сайт следва да може да генерира обратно вложените инвестиции за своя собственик. За да служи ефективно уеб сайт на поставените бизнес цели, той трябва да се оптимизира коректно от търсачките. Ако се доверите на нас, ще получите необходимата On-Page SEO оптимизация, за да бъде вашият бизнес конкурентноспособен в дигиталната среда.

Блог статии

Любопитни сте да откриете повече?

View all
Пълно ръководство за успешна Performance Max кампания в Google Ads

Performance Max кампаниите в Google Ads са мощен инструмент, базиран на иновативно машинно обучение (от англ. “machine learning”), който увеличава ...

Read more #1
Историята на Google AdWords … през последните 16 години

Google AdWords през годините Мисията на компанията Google е бърз и лесен достъп до информация. Развиването на тази стратегия направи търсачката...

Read more #2
View all
Свържете се с нас

Заявете услугата On-Page SEO при нас!

Свържете се с нас за изготвяне на оферта за On-Page SEO и заповядайте в офиса, за да обсъдим как услугата ще ви бъде от полза за развитието на вашия бизнес!
Свържи се с нас
Contacts Section Image