Анализ на ключови думи
Изграждане на семантично ядро на уеб сайт

Анализ на ключови думи

Релевантните ключови фрази, по които потребителите търсят услугите, предлагани от вас

Какво представляват ключовите думи?

Ключовите думи представляват онези фрази, които потребителите използват, за да извършват търсения в Google и други търсачки. Обемът от търсения по ключова дума на месечна база позволява да се ориентирате в това доколко ключовата дума е важна за вашия бизнес.

Силата на ключовите думи се състои в това, че предоставят по-добро разбиране и осмисляне на пазара – на целевата аудитория, на специфичните фрази, които потребителите използват, за да открият желания продукт/услуга. Проучването на релевантните фрази, по които хората търсят, ще ви помогне както за изграждането на уеб сайт на вашия бизнес, така и за неговата правилна оптимизация в търсачките за класиране по първи позиции.

Анализът на ключови думи ви помага да си отговорите на няколко въпроса:

  • Какво точно търсят хората?
  • Какъв обем от хора търсят вашата услуга?
  • Какъв тип информация искат да получат хората, преди да вземат решение за извършване на поръчка?
  • Какви характерни особености притежава вашата целева аудитория?

С какво ще ви бъде полезен анализът на ключови думи?

Изготвянето на анализ на ключови думи съдейства за определянето на онези фрази, по които вашият уеб сайт следва да се оптимизира в търсачката. Благодарение на това бизнесът ви ще може да достигне по-бързо и лесно до съответната целева аудитория. Препоръчително е анализът на ключови думи да бъде направен преди създаването на уеб сайт на вашия бизнес, тъй като тези думи ще бъдат от помощ при създаването на структура и страници на сайта.

Какво включва услугата по анализ на ключови думи?

Предлаганата услуга от Дигитална агенция PPC.bg включва няколко основни компонента.

  • Анализ на ключови думи и обемът от месечни търсения, релевантни за съответната бизнес ниша;
  • Селектиране на ключовите думи, които са важни за бизнеса;
  • Сортиране на ключовите думи и оформяне на семантично ядро.

Семантичното ядро от ключови думи е изцяло персонализирано и съобразено с бизнеса на клиента. То е важно за бизнеса, тъй като ще бъде от полза както за създаването на меню на сайта, тематично текстово съдържание на бизнеса, така и при изграждането на цялостна On-Page SEO оптимизация на сайта.

Защо да се доверите на PPC.bg?

Екипът на PPC.bg е отдаден в работата по всички етапи на SEO оптимизацията, от които анализът на ключови думи е водещ и от съществено значение. Ще бъде изготвен подробен списък от ключови думи и обосновано, ясно подредено, логически структурирано семантично ядро. Ще бъдат маркирани както водещите ключови думи с голям обем от търсения, така и по-дескриптивните и синонимни ключови думи, които позволяват последващото изграждане на семантично богати текстове. Ще бъдат определени и онези локални ключови думи, които са важни за физическите обекти на бизнеса (ако разполага с такива). Ще се маркират и негативните ключови думи, които не са полезни за бизнеса, но биха подвели потребителите и търсачката, ако бъдат използвани. С изготвеното от PPC.bg семантично ядро на вашия бизнес, ще получите възможността да стартирате успешна SEO оптимизация, която да доведе до максимална възвръщаемост на инвестициите в дългосрочен план.

Блог статии

Любопитни сте да откриете повече?

View all
Пълно ръководство за успешна Performance Max кампания в Google Ads

Performance Max кампаниите в Google Ads са мощен инструмент, базиран на иновативно машинно обучение (от англ. “machine learning”), който увеличава ...

Read more #1
Историята на Google AdWords … през последните 16 години

Google AdWords през годините Мисията на компанията Google е бърз и лесен достъп до информация. Развиването на тази стратегия направи търсачката...

Read more #2
View all
Свържете се с нас

Заявете услугата Анализ на ключови думи при нас!

Свържете се с нас за изготвяне на оферта за Анализ на ключови думи и заповядайте в офиса, за да обсъдим как услугата ще ви бъде от полза за развитието на вашия бизнес!
Свържи се с нас
Contacts Section Image