Google Remarketing
Google Remarketing услуга

Google Remarketing

Изградете трайна връзка с вашите потенциални клиенти с помощта на Google Remarketing!
Свързани проекти

Таргетирайте посетителите на вашия сайт с персонализирани дисплейни реклами спрямо това какъв продукт/услуга вече са разглеждали на сайта. Чудите се как?

Какво представлява Google Remarketing услугата?

Услугата Ремаркетинг на Google Ads представлява тип дигитална реклама, която напомня на потребителите за марката, която вече веднъж са имали досег с нея, с помощта на визуално изображение с послание. Този тип реклама се показва на потребители, които вече са взаимодействали с вашия бранд – кликнали са върху друга ваша реклама или са посетили вашия сайт. С услугата по Google Remarketing получавате възможността да подсилите интереса на потребителя, който е проявил потенциал да се превърне във ваш клиент.

Ремаркетингът през 2019 е ключов компонент от стратегиите за дигитална реклама. Изследванията показват, че потребителите посещават един сайт няколко пъти преди да вземат финалното решение за онлайн поръчка и покупка. Ремаркетинг рекламите в случая напомнят на потребителите да се върнат отново на сайта ви и да завършат процеса по поръчка. Статистиките показват, че ремаркетингът повишава качествения рейтинг на рекламите от два до три пъти.

Защо да се възползвате от услугата Google Remarketing?

Стартирането на Ремаркетинг рекламна кампания може да бъде сериозно предизвикателство за хора, които нямат необходимия натрупан опит в създаването на реклами, инсталирането на пиксели или анализа на данни. В нашата агенция предоставяме услугата Google Remarketing с цел да улесним работата на клиентите, като поемем тежката задача по настройване, стартиране и оптимизиране на Remarketing рекламните кампании.

За максимално ефективна ремаркетинг кампания ще създадем рекламни банери, които да бъдат в тон с вашия бранд и уеб сайт. По този начин ще спомогнем за естественото преживяване за потребителите, в което брандът става разпознаваем и положително възприет. Нашият екип от специалисти ще се погрижи за съдържанието, дизайна и цялостното послание на ремаркетинг рекламите, за да генерират качествени лийдове от потенциални клиенти.

Кое превръща ремаркетинг услугата в толкова успешна?

Нашата агенция предоставя висококачествена услуга по Google Remarketing, която е ориентирана към постигането на директни резултати за клиента. Спрямо целите и стратегията на клиента ние:

  • Подбираме най-подходящия вид реклама

Google предлага различни типове реклами за ремаркетинг, които могат да увеличат трафика от потребители към сайта и респективно броя реализации. Нашият екип ще съобрази най-подходящите видове реклами за Google ремаркетинг съобразно профила на вашия бизнес, рекламен бюджет и заложени цели на рекламата.

  • Насочваме рекламата към правилно подбрана целева аудитория

Ще насочим рекламите, като съобразим редица фактори като географско насочване; демографски показатели; време, прекарано на сайта; разгледани уеб страници и др., за да гарантираме, че вашият бюджет за ремаркетинг реклама се оползотворява по максимално добър начин спрямо предлаганите от Google възможности за таргетиране.

  • Оптимизираме ремаркетинг кампанията спрямо нейната продължителност и честотата на облъчване на потребителите с реклами

Много хора не отдават значение на продължителността на рекламните кампании и честотата на облъчване на потребителите с реклама за ремаркетинг в Google. Ако ремаркетингът облъчва агресивно много аудиторията с реклами съществува шанс да се формира негативно отношение на потребителите спрямо марката.  Нашият екип ще ви гарантира, че потенциалните клиенти на вашия бизнес са видели рекламите Ви достатъчен брой пъти, за да добият положителни впечатления, а не отрицателни такива.

  • Непрекъснато работим за подобряване на резултатите

При оптимизацията на ремаркетинг кампаниите в Google нашият екип обръща специално внимание на A/B тестването с реклами, за да определи кои стратегии сработват най-добре спрямо целевата аудитория на бизнеса. По този начин подобряваме комуникацията между бизнеса и неговите клиенти, като подпомагаме на бизнеса да опознае по-добре своя потенциален клиент.

Защо да се доверите на PPC.Bg?

Целта на ремаркетинг кампанията е пряко реализиране на конверсии и увеличаване на приходите за бизнеса. Ние постигаме тези резултати по няколко начина:

  • Увеличаване на трафика към вашия уебсайт;
  • Увеличаване броя на реализациите на сайта;
  • Намаляване на стойността, която заплащате за реклама, за единица реализация;
  • Увеличаване на общата осведоменост на целевата аудитория за услугите/продуктите, които вие предлагате.

Нашите специалисти притежават дългогодишен опит в работата с клиенти при предоставянето на онлайн ремаркетинг услуги. Работим с доказано добри практики в сферата на дигиталния маркетинг и в създаването на дисплейни реклами за Google.

Блог статии

Curious to find out more?

Виж всички
Пълно ръководство за успешна Performance Max кампания в Google Ads

Performance Max кампаниите в Google Ads са мощен инструмент, базиран на иновативно машинно обучение (от англ. “machine learning”), който увеличава ...

Прочети повече #1
Историята на Google AdWords … през последните 16 години

Google AdWords през годините Мисията на компанията Google е бърз и лесен достъп до информация. Развиването на тази стратегия направи търсачката...

Прочети повече #2
Виж всички
Свържете се с нас

Заявете услугата Google Remarketing при нас!

Свържете се с нас за изготвяне на оферта за Google Remarketing и заповядайте в офиса, за да обсъдим как той ще ви бъде от полза за развитието на вашия бизнес!
Свържи се с нас
Contacts Section Image